Beweging van collectieve creatie

De droom van Narain Naidu

De droom van Narain Naidu

Dr.-Naidu-2.jpgdinsdag 22 mei 2018

Narain is in India geboren en droomde al op jonge leeftijd om iets te mogen betekenen voor de mensheid. Voor een jongetje in India is de weg soms lang, maar de droom is in hem levend gebleven.

Na het doorlopen van diverse Universiteiten in India, promoveerde bij tot Doctor (PhD) in de geneeskunde en in het bijzonder in de immunologie. Daarna heeft hij zijn weg vervolgd op vele plekken in de wereld waar immunologisch onderzoek gedaan werd zoals in Zweden en Californië. Vele wetenschappelijke publicaties later werd zijn inzet beloond om meer onderzoek te kunnen gaan doen. Uiteindelijk ook met zijn eigen laboratoria die hij kon financieren met de opbrengsten van zijn eerste patenten. Hij kwam in het begin van deze eeuw op het spoor van een stof die onontbeerlijk is voor onze gezondheid, het levensmolecule Lactoferrine.

Zijn dromen krijgen nu steeds vastere vormen. Naast zijn onderzoeken en het verspreiden van zijn kennis en zijn voedingssupplementen op zuiver natuurlijke basis, is een andere grote droom het verwezenlijken van 7 centra in de wereld. Centra waarin reguliere- en alternatieve geneeskunde en therapieën samenvloeien tot een uitgebalanceerde complementair geneeskundig centrum. Mogelijk komt een van deze centra in Nederland te staan.

Wil je meer weten over zijn ontdekkingen en zijn werk, klik hier.

« Terug

Nieuws zoeken

Sluiten