Beweging van collectieve creatie

Bijeenkomst Dageraad - 24 en 25 maart te Epen

Bijeenkomst Dageraad - 24 en 25 maart te Epen

Bijeenkomst Dageraad.jpgzaterdag 17 maart 2018

Danucha Counotte nodigt iedereen die daarvoor open staat van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst Dageraad, een ontmoeting rondom muziek, dans, lezingen, ritueel, verhalen, een beetje filosofie, een beetje religie, een beetje mystiek, en veel wijsheid en liefde. Ook zijn er sprekers te beluisteren zoals onder meer Danucha Counotte zelf (energetisch therapeut), Jennifer Ann (medicine singer/songwriter), Jeffrey Koot (hypnotherapeut) en Mira Weinrich (filosofe, hawaiiaanse lomi lomi).

"Het thema is dageraad, het tijdstip net voordat de zon opkomt. Bij het aanbreken van iedere nieuwe dag is er weer een dageraad, een ochtendgloren. Als mens heb je ieder moment weer de mogelijkheid tot een nieuw bewustzijn. We bevinden ons als mensheid nu ook weer in de dageraad, vlak voor de opkomst van een nieuw bewustzijn. Kom. luister, onderzoek, voel, doe mee, geniet van de omgeving,  muziek, mensen, energie en bewustzijn", aldus Danucha Counotte. 

Kijk voor alle praktische informatie over het programma en aanmelding op de website van Meeting Life, de praktijk voor geneeskunde van Danucha Counotte. 

« Terug

Nieuws zoeken

Sluiten