Beweging van collectieve creatie

Update: crowdfunding campagne “Geld in de bijrol”

Update: crowdfunding campagne “Geld in de bijrol”

Geldindebijrol.pngdinsdag 27 februari 2018

Het gaat goed met de crowdfunding campagne van het nieuwe boek “Geld in de bijrol” van Ad Broere. De afgelopen maanden zijn er maar liefst 350 mensen die een donatie van minimaal 25 euro hebben verricht en daarmee het nieuwe boek mogelijk hebben gemaakt door het ‘vooruit’ te bestellen.

Mijn nieuwe boek ‘Geld in de bijrol, op weg naar een menswaardige samenleving’ krijgt steeds meer vorm. Het schrijfproces verloopt voorspoedig en anders dan bij de voorgaande boeken organisch. Het volgende hoofdstuk ontstaat uit het vorige, omdat het de voeding daarvoor biedt. Het succes van de crowdfunding geeft me rust dat het boek zonder problemen kan worden gepubliceerd. Er mist nog drieduizend euro, een bedrag dat ik zou willen gebruiken voor het afnemen van interviews met initiatiefnemers voor een nieuwe economie in en buiten Nederland. Het is geen noodzaak, ook zonder die interviews wordt het een mooi en interessant boek. De interviews zouden echter een extra dimensie geven”, aldus de econoom Ad Broere, die veertig jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, bij een bank en in het onderwijs. Hierdoor is hij goed in staat om het ingewikkelde onderwerp geld, rente en banken op een begrijpelijke manier uit te leggen. Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist. Hij schreef vier boeken: Een Menselijke Economie (2009), Ending the Global Casino (2010), Geld komt uit het Niets (2012) en Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015). 

Mocht je Ad Broere willen ondersteunen in zijn passie om te schrijven over de weg naar een menswaardige samenleving, dan kan dat door minimaal 25 euro over te maken op zijn bankrekening: NL87ABNA0864525753 (ten name van A. Broere). Voor dat bedrag krijg je Ad’s nieuwe boek op het door jou opgegeven ontvangstadres toegestuurd, vermoedelijk in september 2018.  Een mooie kans om samen in beweging te komen en een mooi initiatief te ondersteunen. Mede namens Ad Broere: Dank je wel!!!

 

 

 

« Terug

Nieuws zoeken

Sluiten