Beweging van collectieve creatie

Boekpresentatie "Leven in de Kanteltijd". Tanja Abbas - 18 maart 2018

Boekpresentatie "Leven in de Kanteltijd". Tanja Abbas - 18 maart 2018

Tanja boek.jpgmaandag 26 februari 2018

Tanja Abbas noemt het zelf 'Het Feest van Verbinding" op zondagmiddag 18 maart 2018 van 13.00 - 17.30 in Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem. De ruim 100 kaarten zijn al uitverkocht, maar je kunt jezelf nog opgeven op de reservelijst. Verbinding staat centraal, evenwel voor nu staat hier het nieuwe boek van Tanja centraal dat in Barchem voor het eerst het levenslicht zal zien.

Om het boek te kunnen schrijven heeft Tanja Abbas als 'doener’ veel innerlijke stilte toegelaten in haar leven. Het boek gaat over haar persoonlijke ontdekkingsreis, haar persoonlijke transformatie, het 'binnenkijken’. Het gaat ook over haar visie op de wereld waarin wij op dit moment leven, in deze bijzondere tijd, ook wel Kanteltijd genoemd. In het boek ontrafelt ze het geheim van transformatieprocessen, zowel persoonlijk als collectief, daarbij op weg geholpen door een geschiedenis om de hoek van waar ze woont; de Woodbrookersbeweging uit Barchem die begin vorige eeuw ontstond. "Vaak maken wij mensen alles ingewikkeld terwijl het antwoord altijd al in al zijn eenvoud recht onder onze neus lag", aldus Tanja. 

Na het lezen van het manuscript rolden bij Ivo Valkenburg de tranen over de wangen. Als warme aanbeveling van het boek van Tanja schrijft hij over het boek: "Wezenlijk, puur en echt! Intiem reisverslag van een balansbrenger voor een nieuwe tijd. Voorbij de dualiteit van mannelijk-heid en vrouwelijkheid, zijn en doen, spiritualiteit en de wereld. In haar openheid over wie ze is, en wat ze in huis heeft, raakt ze ook jou in de essentie van wat je hier op aarde komt doen."

Tanja Abbas voelt zich ook verbonden met Nederland Bewust Anders en heeft het afgelopen jaar op de achtergrond veelvuldig haar kernthema "verbinding" in de praktijk gebracht. 

Wil je meer weten over het werk van Tanja Abbas, bezoek dan haar website

We wensen Tanja toe dat haar boek veel mensen en organisaties mag inspireren op weg naar "een tijdperk van wijsheid en liefde" om het maar even in de eigen woorden van Tanja te benoemen! 

« Terug

Nieuws zoeken

Sluiten