Beweging van collectieve creatie

Hallo, ik ben Gwen Academie

Hallo, ik ben Gwen Academie

Diverse plaatsen

De 'Hallo, ik ben Gwen'® Academie is het resultaat van waardevolle initiatieven van diverse professionals, die hun krachten, kennis en ervaringen samen hebben gebracht, met één uniform doel: Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen in Nederland. Op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen. En hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun 'rol'.

En door middel van Tiener- en Kindermiddagen, (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen van binnenuit te versterken en in hun innerlijke kracht laten komen. Dit alles binnen een veilige setting met gelijkgestemden.

Deze Academie is dus voor iedereen, die versterkt wil worden in zijn of haar (professionele) begeleiding van (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen. En vanzelfsprekend voor alle (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen zelf, die meer willen begrijpen over zichzelf en over wie zij werkelijk zijn. En wat het betekent om (hoog) gevoelig en anders lerend te zijn.

De basis van deze academie is het boek 'Hallo, ik ben Gwen' van auteur Barbara Veer. Zij is ook de founder van de academie.
Zie ook: www.halloikbengwen.nl en ook www.halloikbengwenacademie.nl

Sluiten