Beweging van collectieve creatie

Plantenkleuring als vervanger voor haarverf

Plantenkleuring als vervanger voor haarverf

Harderwijk

Natuurpraktijk Haarvriendelijk wil gezondheidswinst behalen voor haar cliƫnten. Dit doet ze door middel van het inzetten van natuurgeneeskundige behandelingen gericht op de individu. Deze behandelingen worden niet generiek ingezet maar toegespitst op de individuele klant, zijn verhaal en klachten. Zo wordt de totale mens gezien in zijn eigenheid en behandeld in zijn totaliteit.

Natuurpraktijk Haarvriendelijk wil mensen met haar- en huidproblematiek helpen met hun klachten en duurzame gezondheidswinst behalen. Dit doet ze concreet door mensen te informeren en te behandelen op het gebied van voeding, kruiden en lichaamsgerichte therapieën. Zo biedt Natuurpraktijk Haarvriendelijk een unieke dienst in het werkveld en probeert ze het gat te dichten tussen de dermatoloog en de kapper.

Als natuurkapper en natuurgeneeskundige houdt Annie de Lange – Kok zich bezig met de gezondheid van haar-, huid en de gezondheid van het milieu. Door chemie te weren bescherm zij niet alleen de gezondheid van de klant maar ook de gezondheid van het milieu en het grondwater.

Kappers weten vaak niet eens wat voor een chemische producten ze mee werken. Vandaar dat er richten op de kapper met cursussen om zo ook bewustzijn te krijgen en hopelijk een kleine verandering in denken te krijgen. Daarnaast richt zij zich uiteraard op de consument die een ander product wil en een ziekmakende factor wil mijden.
Lees meer op haar site

Sluiten