Beweging van collectieve creatie

Love Made Visible

Love Made Visible

Wereldwijd

Steeds meer mensen delen de droom waarin alle levende wezens op planeet aarde weer terugkeren in de oorspronkelijk staat van zijn. Bevrijd van alle illusie en onvrijheid. Hersteld in verbinding met zichzelf en alles wat is. Vanuit het bronvermogen van elk wezen. De website Love Made Visible maakt deze internationale stroming van artsen, journalisten, architecten, leraren, studenten, managers, ondernemers, kunstenaars en wetenschappers zichtbaar. De website laat zien hoe duizenden mensen uit alle delen van de wereld het menselijk aspect in werk en economie opnieuw tot leven brengen. Love Made Visible is een initiatief van Ivo Valkenburg.

De website omvat thans meer dan 750 voorbeelden van mensen, bedrijven en organisaties die de samenleving liefdevoller maken: Talloze bedrijven, instellingen, wetenschappers, kunstenaars, therapeuten, economen, leiders laten zien hoe mooi een samenleving kan zijn als de mens centraal staat in ons doen en denken. Een website boordevol inspiratie en concrete voorbeelden op weg naar een samenleving van liefde voor mens, natuur en samenleving. 

Via ondersteuning van een groeiend aantal spotters, een internationaal netwerk van visionairs, is de website onderweg naar ten minste 1000 praktijkvoorbeelden. Onder de spotters thans onder meer Mark Anielski (Canadees gelukseconoom), Mischa Anna Selis (arts en psychiater), Irina Gherghilescu  (Roemeense schrijver en blogger), Inez van Oord (oprichter Happinez, schrijver), Lilou Mace  (internationaal web-tv presentator), Jelle Bartels (visionair ondernemer) en Willem Vreeswijk (vakjournalist, oprichter New Financial Forum).

Het zichtbaar maken van de vernieuwing in de wereld is slechts een eerste stap. Het initiatiief Love Made Visible is pas "af" wanneer ...

  1. de impact van het werk van de bewuste mens (die de kernkracht in zichzelf ziet) zichtbaar is geworden voor het grote publiek in Europa (de media-tak).
  2. het voor 1/3 van de publieke opinie volstrekt helder is dat menswaardige oplossingen voor herziening van vastgelopen financieel/sociaal/maatschappelijk/economisch systemen overal beschikbaar zijn en voortkomen uit het nieuwe paradigma van de bewuste mens (de media-tak).
  3. deze community van movers & shakers een bron van dagelijkse inspiratie en advies is voor beslissers en beleidsmakers in alle sectoren van de economie (de advies coöperatie).
  4. een professioneel investeringsfonds het werk van meer dan 1.000 Love Made Visible initiatieven wereldwijd ondersteunt op basis van een eigentijdse invulling van return on investment
  5. Love Made Visible een internationale gemeenschap is van 500.000+ mensen, die de grootsheid van elkaar eren en wegblijven van wie er gelijk heeft. Love Made Visible is een marktplaats voor alle producten en diensten die worden geleverd door de leden van haar coöperatie. Uiteraard met de liefde als wettig betaalmiddel. Elk land, evenals elke branche, kent haar eigen Love Made Visible ‘reisgids” met al het aanbod van zichtbaar gemaakte liefde, in welke vorm dan ook.

Wil je meehelpen op zoek naar meer praktijkvoorbeelden? Meld je dan via de website ook aan als spotter of laat ons je een nieuw praktijkvoorbeeld weten. Bij voorbaat danik je wel! 

Bekijk hier de website Love Made Visible

Sluiten