Beweging van collectieve creatie

Bewust worden door contact met dieren

Jong Spirit

Apeldoorn

Karina de Jong is dierentolk, kindertolk, coach, trainer en auteur. Dat zijn haar Passies. In 2007 is ze gestart met haar bedrijf Jong Spirit. Haar doel is mens en dier, ouder en kindje dichter bij elkaar te brengen en om mensen te ondersteunen op hun pad naar in-zicht en helderheid. Ze doet haar werk met veel aandacht en plezier. 

Op haar website schrijft ze: "Het telepathische contact met dieren is verder uitgebreid naar contact met hele jonge kinderen die nog niet in staat zijn zich goed verbaal uit te drukken. Dit contact wordt fotoanalyse genoemd."

Ze heeft 3 gratis digitale boekjes geschreven voor eigenaren en verzorgers van paarden, honden en katten. Door het lezen en aan de slag gaan met de inhoud van deze boekjes komen mens en dier dichter bij elkaar. Het begrip en inzicht wordt vergroot waardoor de relatie met elkaar naar een dieper level gaat. De boekjes zijn met veel zorg, liefde en aandacht geschreven. Ze wil met deze boekjes graag haar kennis, die ze heeft opgedaan door jarenlange ervaring in telepathisch contact met deze dieren, delen. De boekjes zijn online te lezen, of via de mail aan te vragen als PDF bestand. Op zie manier kan je lekker genieten van je contact met dieren!

Ze heeft een eigen website waar je meer kunt lezen over onder andere de consulten en cursussen die Karina geeft : jongspirit.nl

Er is ook een Facebook pagina: facebook.com/jongspirit.nl

In een tijd waarin het soms belangrijker lijkt om een goede verbinding te hebben met wifi, de computer of televisie is het juist belangrijk om weer verbinding te maken met kinderen, dieren en de natuur!

Sluiten