Beweging van collectieve creatie

GezondheidsCoöperatief

GezondheidsCoöperatief

Nederland

Gezondheid is ieders grootste goed. Gezondheids Coöperatief Nederland gelooft dat het huidige zorgsysteem beter kan. Daarom ontwikkelen ze een nieuwe zorgverzekering: de GezondheidsVerzekering Waar keuzevrijheid en betaalbaarheid de kernpunten zijn.

Het Gezondheids Cooperatief Nederland is opgericht om een transformatie van het zorgsysteem te realiseren. Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een drtietal producten, te weten:

1) een GezondheiidsVerzekering, waar je verzekerd bent om op jouw eigen manier weer gezond te worden. Waar de geldstromen transparant zijn. Een verzekering die we met elkaar opbouwen en op termijn helemaal van ons zelf is. 

2) een GezondheidsPagina, waar je informatie vindt, je eigen kennis en ervaringen kunt vastleggen en kunt delen met andere leden. Waar je elkaar helpt gezond te blijven of herstel te zoeken wat bij jou past.

3) een Markt voor Gezondheid, waar leden en leden-professionals, oftewel 'vraag en aanbod' op het gebied van gezondheid, bijeen brengen. Waar je jouw oplossing kunt vinden bij jouw zoektocht om weer gezond te worden en te blijven. 

Bezoek hier de website van het Gezondheids Coöperatief Nederland, een initiatief van Purusha van de Graaf en haar partner Robbert Geelen

Sluiten